top of page
Capturing Acai

Een droomfotografiebedrijf in 10 weken!

Een bewezen formule om stap-voor-stap, in je eigen tijd een winstgevend bedrijf te bouwen.

Wil je starten met een fotografiebedrijf in bijberoep of als hoofdberoep. Of ben je al even bezig en wil jij een constante omzet draaien en werken met de ideale klanten. 

Op dit ogenblik voel je je zo? 

 • Je hebt het gevoel dat het bij andere fotografen makkelijk verloopt en jij dit ook graag wil. Je weet niet hoe eraan te beginnen. 

 • Je wil meer klanten maar weet niet hoe je ze kan bereiken. Door dat gevoel trek je nog minder klanten aan. 

 • Je gaat op het internet op zoek naar verbetering voor je bedrijf maar vindt alleen maar losse flodders. Want één ding, één strategie, één top techniek maakt niet jouw business. 

 • Je wilt het uitbouwen van je fotografiebedrijf serieus gaan aanpakken. Je wil een goede balans tussen werk en gezin. 

 • Je de fotoshoots kan doen waar je blij van wordt. Niet harder moet werken maar wel slimmer. Een ijzersterke workflow.  

 • Je iedere dag gelukkig wordt van wat je kan/ mag doen.

Ben jij er klaar voor?

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een succesvol fotograaf kan zijn. Als je weet welke stappen je moet zetten moet je niet harder werken en geen jaren geduld hebben. Je kan succesvol zijn in no time.  Ik doe in mijn bedrijf alles zelf? Wat betekent dat ik alle pijlers ken en beheers. En weet wat werkt en vooral wat niet. Ik laat altijd het achterste van mijn tong zien. Nee, ik vertel je niet alleen maar het topje van de ijsberg. Ik vertel je alle nitty gritty details zodat jouw fotografiebedrijf geen schipbreuk leidt. 

Niets nodig behalve 

Ambitie en grote dromen. 

Deze 1 op 1 coaching is speciaal voor de net gestarte fotografen of voor die vastlopen en niet weten hoe ze verder moeten. Je wilt niet te lang in de trial & error fase blijven hangen. Je wilt je dromen waarmaken. Ik help jouw de juiste stappen te nemen. 

 • Ik help jou je eigen bedrijf op te bouwen. Zodat jij met de juiste mindset de ideale klanten zal aantrekken. Na dit 1 op 1 traject van 10 weken verkrijg jij financiële vrijheid net zoals ik dat heb. 

 • Je hebt je fototechnieken al goed onder de knie maar nog niet genoeg vertrouwen. Ik help je om jouw fotograferen te optimaliseren en verbeteren door je mee te nemen tijdens een shoot. 

 • We gaan samen op weg. Je kijkt mee over mijn schouder. Ik leer je al mijn tips en tricks. Zowel tijdens een shoot als bij het nabewerken. 

 • Je wilt succesvol starten. Je wil je droom waarmaken. Ik help je bij jouw opstart zodat deze van in het begin goed zit. 

 • In dit traject leer ik je hoe je op een ontspannen manier kan gaan genieten van je shoots. Hoe je zichtbaar bent voor je ideale klant. Werken met advertenties en story's op facebook en Instagram.  Hoe je meer en vooral de juiste klanten zal aantrekken. 

 • Ik leer je hoe je de juiste prijszetting hanteert. Een prijs die je waard bent en vooral verdiend voor je creatieve werk.  

 •  Misschien weet je gewoon niet waar te beginnen. 

 •  Ben je nog steeds over je kwaliteit en waardeladder aan het nadenken.

 • Misschien sukkel je met zichtbaarheid.

 • En zeker en vast wil je opschalen. Zodat je zowel een voorspelbaar inkomen als vrijheid ervaart.  ​

 • Misschien wil je mijn toverstokje lenen. 

14612620_610026385854286_4855779939010672641_o.jpg

Wie ben ik?

Tien jaar geleden startte ik als fotograaf in bijberoep. Door mijn jarenlange ervaring als fotograaf ken ik alle do's and don'ts om een bloeiend fotografiebedrijf op te zetten. Drie jaar geleden ben ik gestart als leerkracht fotografie. Dankzij beide skills heb ik een keiharde workflow opgezet. Ik ben niet alleen goed in het aanleren van alle fototechnieken maar zeker ook in het opleiden van startende fotografen. 

Door mijn bedrijf steeds te optimaliseren, het volgen van alle trends veel onderzoek te doen naar de hedendaagse marketingstrategie weet ik mijn omzet nog iedere maand te verhogen. Of ik gewoon geluk gehad heb? Nee, dat niet. Ik heb van in het begin geinvesteerd in mijn droom en toekomst en ervoor gezorgd dat ik mijn doel als fotograaf & fotografie coach zou halen. 

Succes is het gevolg door de manier waarop je denkt. 

Wil jij het beste in jezelf naar boven halen?

Wil jij de ideale klanten aantrekken?

Ik ga je ondersteunen. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale manier van werken. Ik wil investeren in jouw fotografiebedrijf en ervoor zorgen dat je meer tijd vindt om te doen wat je echt graag doet. Je wil eindelijk de zelfzekerheid om de beste resultaten te behalen. Ik geloof in jou. Deze investering ben jij waard.

Image by Nathan Dumlao

Aan het einde van dit traject heb jij.

 • Een ijzersterke mindset. Geloof je in jezelf en breng je het mooiste resultaat. 

 • Weet jij welke prijs je verdient. Zodat je financieel vrij bent en een goede balans hebt tussen werk en gezin. 

 • Weet je hoe je de juiste klanten consistent zal aantrekken. 

 • Weet je hoe je zichtbaar bent en je bedrijf kan promoten en laten groeien. 

 • Heb je een gestructureerde workflow en ben je heel ambitieus. 

 • Kan jij van je passie je beroep maken. Weet je heel goed waar je naartoe wil met je fotografiebedrijf. 

Wat mag je verwachten?

 • Een traject van 10 weken  

 • Online coaching gesprek bij aanvang. Hier bespreken we jouw noden.

 • We fotograferen samen een gezin op locatie. Hier help ik je met het aansturen van de modellen. Het optimale gebruik van de locatie en het aanwezige licht. We bespreken enkele technieken. 

 • Je krijgt van mij de tools in een online cursus over: Prijszetting, nabewerking, advertenties op facebook en instagram, zichtbaarheid, de juiste money mindset.

 • Aan het eind van dit traject maken we samen een evaluatie. Wat heb je reeds bereikt en wat zijn je verdere doelen. Ik zorg ervoor dat je sterk in je schoenen staat en alle skills hebt om van jouw droom een succes te maken. 

Wat andere fotografen zeggen over dit traject

Enthousiaste beoordelingen

Dit traject kwam er voor mij op het juiste moment. Ik wou al lang van mijn passie mijn beroep maken. Maar wat een zoektocht was dat! Dankzij het traject wordt alles duidelijk uitgelegd, krijg je enorm veel tips hoe je alles moet aanpakken, en word je bij het minste probleem verder geholpen. Ik ben recent begonnen als fotograaf in bijberoep en ben er helemaal klaar voor.

F. Janssen

Dit traject is echt een meerwaarde in de groei van mijn fotografiebedrijf. ZOVEEL nuttige en praktische tips. Die het echt allemaal concreet maken. Katie doet dit trouwens fantastisch! Ze is super aangenaam om naar te kijken en luisteren. Echt een aanrader. Dikke merci Katie!

M. van Wijk

Katie is een topper in haar vak! Ze weet waarover ze spreekt en is bovendien super aanspreekbaar! Haar enthousiasme werkt ontzettend motiverend en aanstekelijk. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en je durft ook echt vragen stellen, wat ontzettend belangrijk is. Ze is echt je personal coach! En dat doet zoveel deugd. Het zit hem in de kleine dingen tussendoor. Een berichtje om te vragen hoe het gaat,...Katie zorgt er echt voor dat je je gesteund en gehoord voelt. Danku Katie. Dankzij jou heb ik het eindelijk aangedurfd om werk te maken van mijn droom.

S. Willems

Jouw investering

Investeer in je toekomst

1234,- incl Btw

Ik begeleid je 10 weken lang. 

Je hebt een online kick off coaching gesprek van 1u. 

Je krijgt een digitale cursus met alle onderwerpen. levenslang jouw werkboek om steeds op te steunen wanneer het even niet lukt. 

Betaal per maand , in 3 termijnen 412,- incl Btw. 

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit traject

Voor iedereen die een fotografiebedrijf wil starten of reeds gestart is. 
Voor iedereen die een consistente omzet wil draaien. Werken met de tofste klanten en de job van zijn dromen wil.

Is er een mogelijkheid om vragen te stellen?

Ja zeker! Ik ben je persoonlijke coach voor 10 weken.

Wanneer start dit traject

Dit traject kan iedere maand opgestart worden. We kiezen een datum die het beste bij jou past. Schrijf je daarom vandaag nog in op onderstaand contactformulier. Tot snel!

bottom of page