top of page

Familieshoots

Foto's van je gezin zijn een kostbaar bezit. 
Samen dansen en spelen.
Knuffelen op een dekentje tijdens een mooie zonsondergang op een prachtige locatie. Genieten van het gezin dat jullie gecreëerd hebben en vergeten dat ik dit moment voor jullie vereeuwig. 
Geen stijf geposeerde foto's met een cheesy lachje. Liever op avontuur, genieten en stralen. Dit is hoe jullie foto's meer worden dan enkel "familiefoto's". Het wordt een herinnering aan een mooi avontuur om voor altijd van te genieten.

golden-4046.jpg

Familie shoots

Ik weet dat het vragen van een fotograaf een investering is. Zowel financieel als emotioneel. Vertrouw me, als mama van drie weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om te investeren in familieherinneringen. 
Deze sessies vinden plaats kort na zonsopgang of bij zonsondergang. "golden hour". Dit is het ideale moment om de perfecte sfeer in jullie foto's te creëren.

Investering

€375

Prachtige foto's van het hele gezin

* Bespreking van de ideale buiten locatie voor jullie.

* Ik help je met de keuze van kleding en accessoires om jouw foto's uniek te maken. Je ontvangt bij boeking een brochure waarmee jij jouw gezin kan voorbereiden. 

* Eén uur uitgebreide reportage van iedereen samen en apart. 

* Zorgvuldig selecteren en bewerken van alle foto's.

* Je ontvangt alle foto's digitaal in lage resolutie voorzien van watermerk. Hieruit mag je zelf een keuze van 10 maken. 

* Deze 10 foto's ontvang je digitaal in hoge resolutie.

* Mogelijkheid tot aankoop extra digitale foto's 15€/foto. 

* Een mooie herinnering en gegarandeerd een prachtig resultaat.  

Bedankt voor de inzending!

bottom of page