top of page

Mijn allereerste podcast "De allermooiste foto"

Bijgewerkt op: 5 feb. 2022

Ik heb gisteren mijn allereerste podcast opgenomen. Heel spannend om dit te doen. Ik vond het vooral heel raar om mezelf te horen. Het is voor veel mensen een grote drempel. Ook voor mij. Ik weet zeker dat een podcast over fotografie veel mensen zal inspireren. Omdat het mijn eerste podcast was heb ik mezelf even kort voorgesteld. Dat hoort zo bij de eerste toch? Ik wil op deze manier vooral veel waardevolle informatie delen. In deze aflevering heb ik enkele tips gegeven die ik ook beschrijf in mijn e-book "Kids in the Picture". Een podcast vind ik zelf heel makkelijk. Je kan het beluisteren wanneer je in de auto zit, gewoon aan het wandelen bent eigenlijk kan het altijd en overal. Voor mij is het dan net alsof er iemand naast me zit of loopt en zijn verhaal verteld.


Ik heb het gisteren vooral gehad over het spontaan fotograferen. Mijn e-book is speciaal ontworpen voor ouders die hun kinderen of hun gezin willen fotograferen. Omdat ik weet dat dit vaak een grote struggle is wil ik hen graag helpen met simpele tips en tricks die het voor hen makkelijk maken om ook die leuke foto's te maken.


In mijn volgende podcast zal ik zeker en vast nog meer tips en tricks met jullie delen.

https://open.spotify.com/episode/3wisBtXoJvB7NXJeWO1bvr?si=f1d5eebecde145b4


Tot snel.

Liefs Katie


48 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page